An eye out...



Mike statea lipit de scaun. Centura ii impartea corpul in doua. Avea doar 21 de ani si intrase din necesitate in afacerile ilegale din Londra.
Afara ploua stramb si infinit. El statea cu ochii lipiti de usa blocului din fata. Terry nu ii daduse pistol. Era, inca, prea mic in gasaca sa rezolve singur problemele. El stia asta, dar exact acest lucuru il enerva la maximum... De fapt il enerva Stan!

Stan era umbra lui Mike... un malac prost, care mergea apasat . Ii sufla tot timpul in ceafa. Il pusese Terry. Doar Stan avea pistol, pacat ca nu avea si creier, avea burta.. si vezica.... Acum era sa se usureze.

" Bai, M.., ploaia asta ma face sanu mai mai pot tine,.. ma duc dupa bloc, ca nu mai pot... stai tu cu ochii pe scara asta ... ok, pustiule?"

Mike stia ca e ceva important... statea nemiscat in Mini-ul lor ruginit... cand de pe scara usii ....

2 comentarii:

...apăru o siluetă fină de femeie. O tipă brunetă cu părul scurt la fel ca şi fusta ei. Fulgarinul pe care se străduia să-l strângă în jurul taliei subţiri îşi zbătea pulpanele din cauza vântului descoperind gleznele femeii arcuite fin şi pe care Mike le privea înmărmurit. Se aştepta să apară oricine altcineva, dar nu EA! O privi oarecum şocat de apariţie şi simţea o nevoie acută să se lase în jos pe scaun, să se acundă privirilor ei să nu fie văzut, dar centura îl ţintuia captiv în scaun. Brusc se hotărî să....

...deschida geamul. Nu credea in coincidente pentru ca nu exista. Simtea ca Universul l-a mutat ca pe un cal pe masa de sah, si acum avea liber arbitru. Inspira. Expira. Nu stia ce sa-i spuna care sa para destul de important incat sa o opreasca din mersul grav si apasat. Parea o printesa data uitarii sau necunoscuta. Cu o voce tremuranda si nesigura striga "-Hei Pupidulce, need a lift?". "Ea" se opri, se intoarse si cu un timbru vocal nedeghizat de barbat intreba: "Ai un foc". Mike...

Trimiteți un comentariu

povestea continuă aşa...